EasyCms

Een verouderde website, een slecht onderhouden website of gedateerde gegevens ontstaan doordat voor elke verandering een webbeheerder ingeschakeld moet worden of doordat het een ingewikkelde en tijdrovende klus is om dit zelf te doen. Zeker in de huidige complexe websites zijn wijzigingen moeilijk aan te brengen. Hiervoor is ons CMS de juiste oplossing. Zeker als er meerdere personen werken aan de site. Zonder enige kennis van webapplicaties en zonder uitleg, kan iemand snel de website up to date houden. Per gebruiker kunnen de rechten afzonderlijk ingesteld worden middels een gebruikersnaam en wachtwoord, zodat iedereen zijn eigen gedeelte beheert.

Het door ons ontwikkeld CMS, voor het online beheren van websites is bij onze klanten zeer positief beoordeeld. Het CMS en de door ons ontwikkelde webapplicaties sluiten naadloos op elkaar aan. Door toepassing van een eigen framework, is het nu geoptimaliseerd, ook voor gebruik bij reeds bestaande websites. Het CMS is op zich uniek, doordat een design welke ontwikkeld is eenvoudig te implementeren is in het CMS.

In het beveiligde paginabeheer kunnen menu-structuren aangemaakt of verwijderd worden. Dit kan in de pagina zelf en ook in de
sub-pagina's. De volgorde van weergave van de menubalken is eenvoudig in te stellen. Bevinden er zich op een pagina submenu's dan wordt deze pagina als homepage aangegeven en kan zowel zelf als ook de onderliggende pagina's bewerkt worden. Uiteraard is per gebruikerslogin vast te leggen wie wat mag doen.

Tekst kan met de editor geplaats worden. Uitlijning, lettertype en grootte zijn vrij te kiezen. Hierdoor is het uiterst eenvoudig om de website altijd up to date te houden.

Foto's plaatsen gaat heel eenvoudig met de filemanager. Ook het uploaden van afbeeldingen kan snel via deze manager gedaan worden en ze worden altijd in juiste map geplaatst. Via de filemanager kan via bladeren de afbeelding op de eigen PC opgezocht worden en geupload worden. Uitlijnen en de grootte van de afbeeldingen zijn in de editor snel te realiseren. WYSIWYG. Als de website in een ander browservenster geopend is, kan met behulp van de functietoets F5 snel de juiste opmaak van de pagina bekeken worden.

Voor de geavanceerde gebruiker biedt de editor de mogelijkheid om de site in Html te openen. Hierdoor kunnen uitgebreide instructies aan de pagina toegevoegd worden.

Momenteel zijn we bezig voor een instelling, waarbij verschillende gebruikers op verschillende lokaties elk een eigen gedeelte van de website bij houden. Hierbij worden foto's geupload, tektsten gewijzigd en aktualiteiten toegevoegd op de site. Hierbij blijkt, dat als de mensen de juiste tools hebben en het eenvoudig en leuk is, er met plezier aan de site gewerkt wordt en dat de website 'leeft'. Een mooier en beter visitekaartje kunt u zich voor uw bedrijf niet wensen.

<--Terug