klik op een site om deze te bezoeken.

Een website is meer dan alleen tekst en plaatjes.

Naast, uiteraard, een in het oog springend design, is de moderne website is opgebouwd met de modernste programmeertalen. Dit maakt de site niet alleen flexibeler, maar ook een stuk sneller. Programmeren in php en/of java maakt een site tevens dynamisch. Vloeiende schermwisselingen, animaties en realtime applicaties horen bij de huidige website. Doel is om hoe dan ook op te vallen tussen de miljoenen andere sites.
Internet is misschien nog wel trendgevoeliger dan mode. Een site welke jaren geleden als mooi bevonden werd, kan nu als oubollig bestempeld worden. Daarom is het belangrijk een site bij te houden en er voor te zorgen dat deze met zijn tijd mee gaat. Zeker nu internet grote sprongen maakt en een snel groeiende groep internetters zaken doet via dit medium. Onderschat de kracht van het internet niet, zeker niet op gebied van advertising en presentatie van uw bedrijf.

Websites met de modernste technieken en welke voldoen aan de huidige trend.

Compleet concept.
Wij maken websites van design tot en met applicatie. Samen met u zorgen we dat het bedrijfsprofiel krachtig neer gezet wordt op internet. Het is uw presentatie en uw uitstraling naar de klant. Daarnaast kunnen we online software ontwikkelen om een site onbeperkte mogelijkheden te geven. Hierbij kunt u denken aan een online webwinkel, een plansysteem waar medewerkers een werkrooster kunnen inzien, een online vergaderruimte, snelle verwerking van gegevens in grote databases, maar ook alles wat u zelf in gedachten heeft om uw bedrijf online te automatiseren. The sky is the limit.

EasyCms
Het door ons ontwikkelde CMS is het meest overzichtelijke en gebruiksvriendelijke.. U kunt hiermee online alle wijzigingen aanbrengen en de site geheel beheren. Foto's of tekst aanpassen en direct het resultaat zien, wysiwyg. De applicatie voor het CMS en van de website zijn volledig op elkaar afgestemd.

Een eigen webwinkel.
Is voor elke detaillist een uitbreiding van de klantenkring. Het nieuws geeft het aan. Steeds meer mensen kopen via internet. Dit zal de komende jaren zelfs nog sterk toenemen. Een ondernemer wacht dan niet af, maar doet mee met de nieuwe trends. De meest succesvolle webwinkel is die, waar een werkelijke winkel achter staat. Dat zal de toekomst zijn. Kopen via internet, maar de keuze hebben om het produkt zelf op te halen, in de winkel af te halen, of lui alles via internet bestellen, betalen en laten bezorgen. De fysieke winkel zal de voorkeur hebben bij veel bezoekers. Iets om op terug te kunnen vallen bijvoorbeeld met garantie. Het betalingsverkeer op internet niet vertrouwen. De koop alsnog annuleren. Redenen om voor de vertrouwde winkel te kiezen in combinatie met de webwinkel.