EasyPlan

Januari 2011 is Tooling Holland B.V. te Emmen gestart met het door EasyBase ontwikkelde plansysteem. Uitbreidingen op dit plansysteem zijn een weekplanner, online dataexchange en de app voor tablet pc´s. Dit maakt van EasyPlan een krachtige tool, ook vanwege het feit dat gegevens tussen elk ander softwarepakket tot de mogelijkheden behoort.
Klik op de afbeelding voor een compleet overzicht van dit nieuwste softwarepakket.

EasyCms

Het door ons ontwikkeld CMS, voor het online beheren van websites is bij onze klanten zeer positief beoordeeld. Het CMS en de door ons ontwikkelde webapplicaties sluiten naadloos op elkaar aan. Door toepassing van een eigen framework, is het nu geoptimaliseerd, ook voor gebruik bij reeds bestaande websites.

In het beveiligde paginabeheer kunnen menu-structuren aangemaakt of verwijderd worden. Dit kan in de pagina zelf en ook in de
sub-pagina's. De volgorde van weergave van de menubalken is eenvoudig in te stellen. Bevinden er zich op een pagina submenu's dan wordt deze pagina als homepage aangegeven en kan zowel zelf als ook de onderliggende pagina's bewerkt worden.

Tekst kan met de editor geplaats worden. Uitlijning, lettertype en grootte zijn vrij te kiezen. Hierdoor is het uiterst eenvoudig om de website altijd up to date te houden.

Foto's plaatsen gaat heel eenvoudig met de filemanager. Ook het uploaden van afbeeldingen kan snel via deze manager gedaan worden en ze worden altijd in juiste map geplaatst. Via de filemanager kan via bladeren de afbeelding op de eigen PC opgezocht worden en geupload worden. Uitlijnen en de grootte van de afbeeldingen zijn in de editor snel te realiseren. WYSIWYG. Als de website in een ander browservenster geopend is, kan met behulp van de functietoets F5 snel de juiste opmaak van de pagina bekeken worden.

Voor de geavanceerde gebruiker biedt de editor de mogelijkheid om de site in Html te openen. Hierdoor kunnen uitgebreide instructies aan de pagina toegevoegd worden.